Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Portal pentru prezentarea ofertei de export a Spaniei

Portal pentru prezentarea ofertei de export a Spaniei

Firmele si agentii economici care doresc sa importe produse din Spania au acum la dispozitie portalul www.spainbusiness.com, un instrument al carui obiectiv este acela de a face cunoscuta oferta de export a Spaniei, informeaza Biroul Economic si Comercial al Ambasadei Spaniei la Bucuresti.

De asemenea, Societatea de Stat pentru Promovare si Atragere a Investitiilor Straine (INTERES Invest in Spain) a creat un portal: www.investinspain.org, care promoveaza ofertele Spaniei pentru investitorii straini. Acesta contine numeroase linkuri cu informatii actualizate despre ajutoare oferite firmelor, sectoare de interes, interviuri cu responsabili din conducerea multinationalelor si alte elemente utile.

Portalul www.investinspain.org include cinci canale de informare: - Por que Espana? (De ce Spania?), Servicios al inversor (Servicii adresate investitorilor), Invertir en Espana (Cum sa investesti in Spania), Sectores (Sectoare), Regiones (Regiuni).

<b>Bloombiz</b>
(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 845 ori