Jocurile de noroc tin in viata Gibraltarul

Luni, 20 Decembrie 2010, ora 11:37
1589 citiri
Jocurile de noroc tin in viata Gibraltarul

In ciuda faptului ca nu se vede nimic similar Las Vegas-ului in Gibraltar, regimul relaxat de impozitare al acestei regiuni autonome o transforma intr-un Las Vegas virtual. Regiunea a preferat intotdeauna afaceri care nu sunt facute in multe alte parti, cum ar fi oferirea de servicii offshore, iar in privinta jocurilor de noroc pare ca a facut pariul castigator.

Industria de jocuri de noroc online angajeaza 2.000 de oameni, 12 procente din forta de munca locala, si a ajutat la izolarea economiei Gibraltarului fata de recesiunea dura a Spaniei, informeaza The Guardian.

Din cei 30.000 de rezidenti, doar 600 de oameni nu sunt angajati. Dincolo de granita, pe teritoriul spaniol, in provincia vecina, din 65.000 de oameni, 10.000 sunt fara un loc de munca.

Regimul practica o impozitare foarte scazuta, element prin care atrage marile companii pentru a infiinta sucursale in aceasta regiune. Totusi, in ciuda acestui nivel scazut de impozitare, anul trecut Guvernul a incasat 12,4 milioane de euro din taxe aplicate jocurilor online.

Anul viitor, insa, regiunea va incasa de 10 ori aceasta suma, in momentul in care companiile specializate in jocuri de noroc vor intra in acelasi regim ca si restul firmelor.

Citeste continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#cazinouri, #gibraltar, #jocuri, #noroc , #Spania