Nou director general la Intesa Sanpaolo

Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 14:23
1825 citiri
Nou director general la Intesa Sanpaolo

Ezio Salvai este noul director general al Intesa Sanpaolo Bank Romania, preluandu-i functia lui Nicola Calabro, care a fost desemnat pe un post al bancii din Italia, conform Mediafax.

Ezio Salvai a fost in ultimii trei ani presedinte al Consiliului de Administratie in Banka Koper (Slovenia).

El si-a inceput experienta bancara in 1972, in cadrul Istituto Bancario Sanpaolo din Torino si a fost implicat in diverse functii executive, atat pe piata italiana, cat si pe cea internationala.

Tototdata, Ezio Salvai a fost seful departamentului de coordonare a bancilor din Europa Centrala si de Est imediat dupa formarea Intesa Sanpaolo Group.

El a mai avut un mandat de cinci ani in calitate de director general si membru al boardului in cadrul Inter Europa Bank (Ungaria).

In ultimii cinci ani Salvai a facut parte din Consiliul de Supraveghere al mai multor banci ale Intesa Sanpaolo in calitate de vicepresedinte in cadrul VUB (Slovacia), presedinte al Intesa Sanpaolo Banka (Bosnia si Hertegovina) si membru al boardului mai nou-infiintatei Intesa Sanpaolo Card.

Noua structura a Consiliului de Administratie al Intesa Sanpaolo Bank Romania este fiormat din Giovanni Ravasio, presedinte al Consiliului de Administratie si sase membri, respectiv Ezio Salvai, Daniele Bordina, Riccardo Gianluca Poli, Giampiero Trevisan, Ioan Mihail Anca, si Adriana Saita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#intesa sanpaolo, #nicola calabro, #ezio salvai, #banca , #Slovenia