Rusii dezvaluie dimensiunea interventiei militare in Siria: 10.000 de medalii pentru participanti

Marti, 29 Martie 2016, ora 17:40
3042 citiri
Rusii dezvaluie dimensiunea interventiei militare in Siria: 10.000 de medalii pentru participanti
Foto: Gentleman\'s Military Interest Club

Ministerul Apararii de la Moscova a comandat 10.000 de medalii care vor fi acordate militarilor care au luptat in Siria, fapt care dezvaluie si dimensiunea operatiunilor efectuate de Moscova in sprijinul regimului Bashar al Assad.

Distinctia poarta numele "Participantilor la operatiunea militara din Siria" si a fost creata la initiativa ministrului Serghei Shoigu, informeaza Defense News.

O parte dintre militarii rusi intorsi in tara au primit deja decoratia, dupa cum au relatat mai multe canale media din Rusia.

Moscova a initiat ample raiduri aeriene in Siria incepand cu data de 30 septembrie, interventia fortelor militare din Rusia ajutand trupele guvernamentale sa recupereze o buna parte din teritoriul cazut in mainile gruparilor armate ale opozitiei siriene si a teroristilor Statului Islamic.

Un anunt privind retragerea fortelor aeriene din Siria a fost facut pe 14 martie de catre presedintele Vladimir Putin, dar servicii de informatii straine, precum cel din Istrael, considera ca prezenta trupelor rusesti in regiune ramane in continuare masiva.

Desi a negat in repetate randuri ca ar fi initiat operatiuni la nivel terestru, Kremlinul a recunoscut recent, prin vocea catorva oficiali, ca a deplasat in Siria si mai multe contingente din cadrul trupelor speciale Spetsnaz.

#numar soldati rusi Siria, #razboi Siria, #interventie militara Rusia, #decoratii razboi Siria , #Rusia

Curs valutar

1 EUR = 4.9729 RON

0.0013

1 USD = 4.5749 RON

0.0104
  1. Putin a infiltrat un cal troian într-un stat NATO: 60 de ani va depinde de Rusia
  2. Marcel Ciolacu a dezvăluit accidental deficitul bugetar real la care se așteaptă Guvernul în 2024. Cifra depășește toate estimările făcute până acum
  3. Suma uriașă pe care o vor plăti românii, pentru organizarea alegerilor. Semnal de alarmă: „Nemaivăzut așa ceva, pe vreme de pace!"
  4. Două țări NATO ”plâng” după Putin: Ucraina le lovește dur, punând bariera Rusiei
  5. A intrat în vigoare „taxa pe lux”. Care sunt marjele de impozitare și până când trebuie să se grăbească românii să-și declare bunurile
  6. Cea mai mare putere din Vest și 800.000 de români loviți de criză: Norvegia, Suedia și Polonia o depășesc
  7. Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
  8. Cine este bugetarul care încasează un salariu de 36.000 de euro net, lună de lună. Acuzații grave
  9. Revolta unui expert contabil. Cât au ajuns să plătească la stat micile afaceri românești, în comparație cu corporațiile: „discriminare socialistă din partea guvernului!"
  10. Care este avuția medie netă a românilor. Suma pare foarte ridicată la prima vedere