Rusia vrea propriul Las Vegas. Se anunta investitii de 900 de milioane de dolari

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 16:26
5165 citiri
Rusia vrea propriul Las Vegas. Se anunta investitii de 900 de milioane de dolari
Foto: Pixabay

Un afacerist rus si-a anuntat intentia de a construi Las Vegas-ul Rusiei in Vladivostok, un ansamblu de centre dedicate distractiei si jocurilor de noroc, in care si-a propus sa investeasca 900 de milioane de dolari, in urmatorii 10 ani.

Potrivit lui George Kondakov, presedintele companiei Diamond Fortune, constructia primului complex de distractii alcatuit dintr-un cazinou ce va purta numele "Selena" si doua hoteluri, va fi finalizata inainte de sfarsitul lui 2016 si va cuprinde o zona de 18.000 de metri patrati.

"Avem in plan sa investim 35 de milioane de dolari in primul complex si estimam ca vom recupera investitia intr-un an si jumatate", a declarat antreprenorul rus, citat de Sputnik.

Constructia celui de-al doilea hotel, precum si a restului centrelor de distractii vor fi finantate din profiturile obtinute de cazinoul Selena, sustine Kondakov.

In 2009, guvernul rus a dat unda verde constructiei Primoye, un centru cu jocuri de noroc din estul Rusiei. Aceasta urma sa aiba un parc acvatic, un club de iahting, partii de schi si cateva cazinouri ce urmau sa fie construite pe o suprafata de cel putin 619 hectare.

La inceputul acelui an insa, guvernul rus scosese in afara legii jocurile de noroc in aproape toata Rusia, cu exceptia a catorva zone privilegiate. Teritoriul Altai din vestul Siberiei, teritoriul Krasnodar din sudul Rusiei si Kaliningrad au fost singurele care au primit dreptul de a construi centre dedicate jocurilor de noroc.

Ulterior au fost adaugate pe lista si statiunea Sochi si Republica Crimeea, in 2014.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Las Vegas Rusia, #Rusia jocuri de noroc , #Rusia