Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Profitul net al companiei ruse MMK a ajuns ls 1,03 miliarde dolari

Profitul net al companiei ruse MMK a ajuns ls 1,03 miliarde dolari
Profitul net al companiei Magnitogorsk Iron and Steel Works, unul dintre cei mai mari producatori de otel din Rusia, a inregistrat o crestere cu 19% in primul semestru. Majorarea s-a realizat peste asteptari, reprezentantii firmei estimand o crestere puternica a vanzarilor din acest an, anunta Reuters. Profitulcompaniei inainte de plata impozitelor, dobanzilor, taxelor, deprecierii si amortizarii (EBITDA) a crescut cu 25%, la 1,51 miliarde dolari, iar veniturile au sporit cu 41%, pana la 5,65 miliarde dolari, in primul semestru, rezultate financiare ce au depasit prognozele specialistilor.


Principalul factor care a contribuit la cresterea economica din primul semestru a fost scumpirea otelului, desi in acelasi timp au crescut si preturile materiilor prime.Titlurile MMK
s-au apreciat cu 3,44%  la mijlocul sedintei de tranzactionare. La bursa din Londra, actiunile companiei s-au apreciat cu 7,14%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1055 ori