Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ziua de informare Safer Internet Plus in Romania

Ziua de informare Safer Internet Plus in Romania

"Ziua de informare Safer Internet Plus in Romania", va fi deschisa de Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Zsolt Nagy.

Evenimentul se va bucura de participarea doamnei Yolanda Arevalo-Torres, din partea Comisiei Europene, si a doamnei Janice Richardson, din partea INSAFE.

Organizatiile interesate sa participe la eveniment se pot inregistra prin e-mail, la adresa: iulia.bumbac@mcti.ro sau la tel./fax 021-311.41.02, pana la 15.05.2006, orele 16.00.

Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul MCTI, sectiunea "Integrare europeana", subsectiunea "Programe comunitare" sau la adresa: http://www.mcti.ro/3013.html.

Evenimentul va avea loc la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, situat in B-dul. Libertatii, Nr. 14, sector 5, Bucuresti, etaj 2, sala 1, orele 10.00. Inregistrarea participantilor incepe la ora 9.30

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 799 ori