Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vector Software colaboreaza cu Honda Trading Romania in implementarea unui sistem informatic integrat

Vector Software colaboreaza cu Honda Trading Romania in implementarea unui sistem informatic integrat
Vector Software a demarat un proiect de colaborare cu Honda Trading Romania, ce presupune implementarea unui sistem informatic integrat, bazat pe tehnologia Oracle, informeaza un comunicat al companiei.

In proiectul de implementare efortul a fost concentrat pe acoperirea principalelor zone de business si pe definirea unor solutii care sa poata fi mentinute si dupa cresteri importante ale volumului de date, se mentioneaza in comunicat.

Solutia propusa de Vector Software are la baza tehnologia Oracle si cuprinde module din sfera Financiara si Logistica, din pachetul eBusiness Suite, suita de produse destinate gestionarii intregii activitati a intreprinderii.
Potrivit sursei citate, solutia gestioneaza informatia in companie, facilitand procesul de luare a deciziilor legate de business.

Intr-o prima etapa, contractul semnat intre Vector Software si Honda Trading Romania a presupus acoperirea a trei fluxuri de baza pentru activitatea companiei. Este vorba despre fluxul de aprovizionare si vanzare de piese de schimb si accessorii, fuxul de gestiune financiara de tip back-office si fluxul de aprovizionare si vanzare de masini.

Honda Trading Corporation, a carei unic actionar este Honda Motor Co., Ltd. doreste marirea volumului vanzarilor de la 500 de unitati in 2006, pana la 3000 de unitati in anul 2010.
Honda Trading Romania S.R.L are un capital social de 1,36 milioane de euro, detinut in totalitate de Honda Trading Corporation, Japonia.

Firma Vector Software a fost infiintata in ianuarie 2001, ca partener specializat in vanzarea, implementarea si adaptarea aplicatiilor Oracle E-Business Suite.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1090 ori