Un roman l-a ajutat pe Steve Jobs sa lanseze iPad

Vineri, 29 Ianuarie 2010, ora 09:44
902 citiri

Atunci cand Steve Jobs a lansat, la 27 ianuarie, mult asteptatul device al Apple, iPad, un roman a stat pe scena langa el si a aratat lumii cum functioneaza un joc conceput pentru iPhone, care va fi adaptat si la iPad.

Bogdan Ursu este programator la Gameloft Romania si a fost detasat la Apple pentru a lucra la N.O.V.A, un joc facut pentru iPhone de catre studioul din Bucuresti.

Jurnalismonline.ro a remarcat, in cadrul prezentarii iPad, ca Mark Hickey de la Gameloft a zis ca el si cu colegul sau Bogdan vor prezenta un "shooter" numit Nova.

Mark a vorbit, iar Bogdan a demonstrat, cu iPad-ul in mana, ce poate face noul tablet al Apple cand ruleaza un asemenea joc.

"Cativa dezvoltatori care au o relatie foarte buna cu Apple au fost invitati sa lucreze o scurta perioada pe noul device.

Bogdan a fost trimis pentru a lucra la N.O.V.A., un joc facut pentru iPhone de catre studioul din Bucuresti", a declarat pentru money.ro Paul Friciu, production manager in cadrul Gameloft Romania.

Bogdan Ursu este programator in cadrul departamentului de creatie din Bucuresti al Gameloft Romania si a mai participat si anul trecut la un astfel de eveniment, cand s-a lansat iPhone 3GS. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#roman, # steve, # jobs, # ipad, # lansare , #Romania