Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

The Light va inaugura primele cinematografe 3D din Romania

The Light va inaugura primele cinematografe 3D din Romania

Centrele comerciale Tiago Oradea si Liberty Center din Bucuresti au incheiat un acord de inchiriere cu firma britanica "The Light" pentru deschiderea in luna noiembrie din 2008 a doua cinematografe multiplex, care vor beneficia de echipamente de proiectie digitala 3D. Fiecare dintre cele doua locatii va avea cate opt sali, totalizand 1.500 de locuri. Potrivit reprezentantilor companiei britanice "The Light", pe langa filme, tehnologia de proiectie va putea fi exploatata pentru diverse alte activitati, atat pentru comunitatea locala cat si pentru zona de business, anunta NewsIn.


"Romanii au un apetit foarte ridicat pentru filme, iar daca vom combina acest lucru cu o tehnologie de proiectie spectaculoasa, exista potentialul de a atrage persoane de toate varstele, cu interese si venituri variate", a declarat Keith Pullinger, unul dintre fondatorii The Light.


Tiago Oradea este unul dintre cele 10 mall-uri Tiago pe care dezvoltatorul Mivan Development impreuna cu Moritz Group le va deshide pe teritoriul Romaniei. Lantul Tiago reprezinta o investitie de peste 700 de milioane de euro in mai putin de patru ani.


Liberty Center este un centru comercial de tip mall, cu 25.000 mp spatii de inchiriat, dispusi pe trei nivele. Acesta va avea peste 100 de magazine si 700 de locuri de parcare subterana si va fi deschis in Bucuresti, la intersectia strazilor Calea Rahovei si Progresului, cel mai tarziu la 1 noiembrie.


The Light este o companie britanica, ce are ca scop aducerea experientei cinematografice la un standard potrivit inaltei calitati oferite de proiectia digitala.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3735 ori