Sterling Resources renunta la acordul farm-in in Romania

Luni, 01 Noiembrie 2010, ora 14:35
1516 citiri
Sterling Resources renunta la acordul farm-in in Romania

Sterling Resources Ltd. a retras cererea inaintat? in luna mai Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) privind transferul catre Melrose Resources BV a unei cote de participare de 32,5% la Perimetrele Pelican si Midia detinute de Sterling in zona offshore din Romania, informeaza NewsIn. 

"Sterling Resources Ltd. anunt? c?, urmare a incet?rii acordului cu Melrose Resources BV, compania a retras cererea inaintat? Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale (ANRM) in data de 22 mai 2009 cu privire la transferul catre Melrose Resources BV a unei cote de participare de 32,5% la Perimetrele Pelican si Midia detinute de Sterling in zona offshore din Romania", potrivit unui comunicat emis luni de Sterling.

Data intrarii in vigoare a notificarii adresate ANRM, agentia de reglementare responsabil?, in numele Guvernului Romaniei, de administrarea resurselor minerale, este 1 noiembrie 2010.

"Imposibilitatea obtinerii aprob?rii transferului a impiedicat continuarea operatiunilor privind descoperirile Ana si Doina, precum si efectuarea altor activitati de explorare si evaluare in Perimetrele in cauza.

Sterling in momentul de fata are in vedere s? continue in mod activ desf?surarea operatiunilor off-shore, de comun acord cu celelalte companii in legatura cu care au fost inaintate cereri de transfer, respectiv PetroVentures Europe BV si Gas Plus International BV", se mai arata in comunicat.

#Sterling Resources acord farm in renuntare , #Romania