Shah Rouf pleaca de la conducerea Aviva Romania

Luni, 11 Ianuarie 2010, ora 15:34
1461 citiri
Shah Rouf pleaca de la conducerea Aviva Romania

hah Rouf renunta la functia de director general al Aviva Romania la jumatatea lui februarie pentru o pozitie similara in cadrul companiei Aviva Eagle din Sri Lanka, interimatul Aviva Romania fiind asigurat de directorul Aviva Ungaria, Janos Bartok, a anuntat luni compania, transmite NewsIn.

Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania, iar in acest rastimp Janos Bartok, ca membru al consiliului de administratie atat al companiei de asigurari de viata cat si al celei pensii si manager regional, va asigura interimatul, se mentioneaza in comunicat.

Shah Rouf a fost director general al Aviva Romania timp de trei ani.

"Cei trei ani petrecuti aici constituie o adevarata experienta pentru mine, din care am invatat multe si sunt incantat sa pot spune ca am avut si eu un rol in schimbarea majora survenita la nivelul industriei de pensii si asigurari de viata", a declarat Rouf.

El a apreciat ca Romania este unul dintre motoarele de dezvoltare viitoare ale Europei, in ciuda conditiilor economice nefavorabile, motiv pentru care Aviva Europa va continua sa investeasca in cresterea operatiunilor Aviva din Romania.

Potrivit companiei, valoarea prezenta a primelor din vanzari noi a depasit 800 milioane euro in perioada in care Aviva Romania a fost condusa de Shah Rouf (din noiembrie 2006 pana in prezent), comparativ cu 100 milioane euro in primii sase ani de la intrarea pe piata din Romania (2001-2006), se mentioneaza in comunicat.

#Shah, #Rouf , #aviva , #Romania