Sever Voinescu: Romania nu mai are nevoie de masuri de austeritate

Luni, 18 Iulie 2011, ora 16:42
1407 citiri
Sever Voinescu: Romania nu mai are nevoie de masuri de austeritate

Romania nu mai are nevoie de noi masuri de austeritate, fiind stabila din punct de vedere macroeconomic, este de parere Sever Voinescu, vicepresedintele PDL, citat de NewsIn.

"In acest moment Romania este stabila din punct de vedere macroeconomic, nu are probleme in a-si achita obligatiile, adica salarii pensii, datorii. 

Romania isi finanteaza fara niciun fel de probleme, in aceasta perioada, deficitul. (...) 

Agentiile de rating dau note din ce in ce mai bune Romaniei in vreme ce alte tari, forte economice importante in cadrul Uniunii Europene, se confrunta cu situatii neintalnite in ultimii 20-30 de ani, si anume pierd puncte pe agentiile de rating. 

Am evaluat in acest context cateva dintre masurile de relansare economica pe care Guvernul le-a pregatit sau le desfasoara in aceasta perioada, pentru ca suntem in situatia in care relansam economia. 

Cu alte cuvinte, nu mai este nevoie, asa cum se prezinta in acest moment situatia economica, nu mai avem nevoie de masuri suplimentare de austeritate si putem gandi serios la relansarea economica", a sustinut Sever Voinescu dupa sedinta Biroului Permanent National al PDL.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masura austeritate, #austeritate, #sever voinescu, #criza , #Romania