Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimburi comerciale in crestere intre Romania si Tunisia

Schimburi comerciale in crestere intre Romania si Tunisia
Firmele tunisiene sunt interesate sa colaboreze cu cele din Romania in domeniul comertului si turismului, a declarat, miercuri, pentru ROMPRES, Florin Burada, presedintele Comitetului pentru Comert Extern si Relatii Internationale din cadrul Camerei de Comert si Industrie Bucuresti.

'Schimburile comerciale dintre Romania si Tunisia sunt in crestere. In 2005, schimburile comerciale aproape s-au dublat fata de anul precedent, de la 36 la peste 64 milioane dolari. Valoarea schimburilor comerciale dintre cele doua tari s-a cifrat la peste 85 milioane euro in 2006', a afirmat Florin Burada.

In acest context, reprezentantii mediului de afaceri din Tunisia s-au aratat interesati sa intre pe piata romaneasca si sa colaboreze cu firmele romanesti.
O delegatie din partea Uniunii Regionale Tunisiene a Industriei, Comertului si Artizanatului se va intalni, joi, cu reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Bucuresti si ai mediului de afaceri din Romania, pentru a dezbate eventuale colaborari.

In prezent, in Romania functioneaza 80 de firme cu capital majoritar tunisian. In ultimele sase luni, au avut loc sase intruniri ale reprezentantilor Tunisiei cu cei ai Romaniei.

Miercuri, delegatia tunisiana a expus, la CCIB, obiecte artizanale tunisiene.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.rompres.ro/ target=_blank>Rompres</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 830 ori