Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

RBS Romania administreaza active de 100 milioane euro

RBS Romania administreaza active de 100 milioane euro

RBS Romania are in prezent aproximativ 1.100 de clienti de servicii bancare personalizate si active sub administrare pe acest segment de circa 100 milioane euro, a declarat marti directorul diviziei de preferred banking a bancii, Marijana Vasilescu, potrivit Newsin.

Dintre cei 1.100 de clienti de pe acest segment, peste 60% sunt in Bucuresti, iar restul in Brasov, Cluj si Constanta. Din ianuarie, banca ofera servicii bancare personalizate si in Timisoara, Arad si Sibiu.

Cea mai mare parte a clientilor de servicii bancare personalizate de la sucursala romaneasca a Royal Bank of Scotland (RBS) au venituri lunare constante de peste 5.000 euro sau resurse disponibile de cel putin 50.000 euro.


Vasilescu a precizat ca banca urmareste si clientii care se afla intr-o perioada de ascensiune in cariera, care au venituri minime de 3.500 euro pe luna sau resurse disponibile de 35.000 euro.


 Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1186 ori
Citeste mai multe despreactive rbs servicii venituri