Principesa pledeaza nevinovat in organizarea luptelor de cocosi

Sambata, 17 August 2013, ora 11:24
1364 citiri
Principesa pledeaza nevinovat in organizarea luptelor de cocosi

Principesa Irina Walker, fiica a ultimului rege al Romaniei, a pledat nevinovat in organizarea unei afaceri de lupte de cocosi impreuna cu sotul ei la ferma lor din Statele Unite, informeaza Associated Press.

Fiica regelui Mihai a fost audiata vineri la tribunalul federal din Portland, statul Oregon (nord-vestul SUA).

Procurori guvernamentali au avertizat ca Walker este un caz ce prezinta risc de sustragere de la urmarire intrucat ea a fost nascuta in Elvetia si ar putea primi azil in aceasta tara.

Judecatorul John V. Acosta i-a ordonat sa predea pasaportul si sa nu plece din comitatul unde locuieste, cu exceptia deplasarilor in vecinatate la Hermiston pentru alimente si programarilor la doctor.

In total, 18 persoane au fost acuzate in acest caz.

Fiica lui Walker, Angelica Kreuger, a declarat ca mama ei iubeste animalele si nu s-ar putea uita niciodata la un pui ce moare intr-o lupta.

Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati joi in Statele Unite, pentru organizarea ilegala a unor lupte de cocosi. Cei doi au organizat cel putin zece lupte de cocosi la ferma lor din apropiere de Irrigon, in statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului.

Potrivit acuzarii, luptele implicau zeci de cocosi, echipati cu cutite sau alte obiecte taioase atasate de picioare, luptand pana la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane, relateaza portalul OregonLive.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#principesa margareta, #lupte cocosi principesa Margareta, #fiica rege Mihai arestata , #Romania