Prima intalnire Franks - Ungureanu: Se schimba ceva?

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 14:06
1089 citiri
Prima intalnire Franks - Ungureanu: Se schimba ceva?

Vizita la Bucuresti a reprezentantilor Fondului, care va avea loc la invitatia premierului Ungureanu, este "o practica obisnuita", derulata in tarile cu care exista un acord incheiat si in care a avut loc o schimbare a Guvernului, a declarat reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria, Tonny Lybek.

Vizita va avea loc in perioada 21-22 februarie si, potrivit lui Lybek, nu sunt avute in vedere modificari la scrisoarea de intentie convenita la inceputul lunii februarie.

"La cererea noului prim-ministru roman, Mihai Razvan Ungureanu, domnii Jeffrey Franks (seful misiunii FMI pentru Romania) si Szekely Istvan (seful misiunii Comisiei Europene in Romania) vor face o vizita la Bucuresti, marti, 21 februarie, si miercuri, 22 februarie, pentru a se intalni cu membrii noului Guvern.

"Discutiile vor viza evolutiile economice recente si implementarea programului. Aceasta este o practica obisnuita pe care o derulam in tarile cu avem incheiat un acord si in care a avut loc o schimbare a Guvernului. Nu sunt avute in vedere modificari la scrisoarea de intentie convenita la inceputul lunii februarie", a anuntat vineri Tonny Lybek, reprezentantul FMI in Romania si Bulgaria.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu le-a transmis sefului delegatiei FMI in Romania si directorului pentru Romania al Directoratului General al Comisiei Europene invitatia de a participa la Bucuresti, intre 21-22 februarie, "la o intalnire de lucru pe teme economice de actualitate".

"Primul-ministru Mihai-Razvan Ungureanu a lansat sefului misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, si directorului pentru Romania al Directoratului General al Comisiei Europene, Istvan Szekely, invitatia de a participa, la Bucuresti, in intervalul 21-22 februarie, la o intalnire de lucru pe teme economice de actualitate. Scrisoarea de intentie nu se va afla pe agenda de discutie", a informat Guvernul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#FMI acord Romania, #Franks Ungureanu, #delegatie Franks Romania, #FMI intalnire guvernul Ungureanu , #Romania