Oferta facuta lui Adrian Mutu apreciaza masiv actiunile AS Roma

Joi, 24 Iulie 2008, ora 11:05
1103 citiri
Oferta facuta lui Adrian Mutu apreciaza masiv actiunile AS Roma

Titlurile clubului italian de fotbal AS Roma au fost suspendate de la tranzactionare pe bursa din Milano in sedinta de miercuri, din cauza aprecierii excesive inregistrate dupa anuntul oficial al ofertei clubului pentru internationalul roman Adrian Mutu, relateaza Reuters.Actiunile clubului italian de fotbal AS Roma, vicecampioana in Serie A in sezonul trecut, au fost suspendate de la tranzactionare, dupa ce s-au apreciat cu 22,27%, pana la 0,98 euro/actiune. Volumul schimburilor a fost de doua ori mai mare decat media zilnica a ultimelor 30 de zile.


Dupa revenirea la tranzactionare, titlurile clubului roman au inchis la 0,97 euro/actiune, in crestere cu 21,02% fata de pretul de referinta. La pretul de inchidere, clubul AS Roma are o valoare de piata de 106,4 milioane euro.


"Nu exista niciun dubiu ca acesta este efectul Mutu", a spus un dealer, care a subliniat caracterul speculativ al evolutiei cotatiilor.  


Clubul italian AS Roma a prezentat miercuri, pe site-ul sau, un document oficial in care confirma oferta pe care a trimis-o pe adresa Fiorentinei in privinta achizitionarii atacantului roman Adrian Mutu.


Presa italiana relateaza ca oferta facuta clubului de fotbal Fiorentina pentru Mutu este cuprinsa intre 17 milioane si 19 milioane euro.