Noul Maverick scapa si in Romania

Miercuri, 05 Octombrie 2005, ora 05:19
1120 citiri

Ford a lansat in Romania noul Maverick. Acest model este acum disponibilpe piata cu doua versiuni de motorizare: propulsorul de 2.3 litri, cu patru cilindri, 155 CP si motorul Duratec V6, 3.0 litri, 204 CP.Ford a fost prezent in Parcul TiriacAuto cu toata gama de autoturisme si de autoutilitare, una dintre cele mai complete game din acest moment de pe piata. Acum aceasta gama mai are un mebru, si anume Ford Maverick A- o masina ce completeaza exact ceea ce Ford nu avea in Romania.

"Acum gama noastra va putea satisface nevoile marii majoritati de consumatori. Acum putem spune ca intampinam cu succes orice solicitare din partea clientilor.

Unii dintre dumneavoastra ati avut ocazia sa testati aceasta masina, dar de acum inainte toti veti putea vedea ca Maverick este conceput sa ofere performanta, echilibru intre un design dinamic, incredere si placerea condusului", a declarat directorul general Romcar, Catalin Gavra. Ford Maverick este vandut doar in Europa sub acest nume, in SUA el fiind promovat cu denumirea de Ford Escape, un SUV ce a fost lansat in 2001.

In 2004, Ford Motor Company a inceput productia Ford Escape Hybrid - primul automobil SUV hibrid din lume si, totodata, primul vehicul hibrid produs in America de Nord.

Economia de combustibil este de pana la 75% fata de modelul standard, conform Agentiei de Protectie a Mediului. Productia acestui autovehicul se face la fabrica Ford din Kansas City, SUA.

In ceea ce priveste echipamentele de siguranta, Maverick propune in dotarea de serie pentru ambele versiuni de motorizare: airbag-uri frontale cu deschidere in doua trepte, airbag-uri laterale, sistemele ABS, EBD si EBA, discuri de frana pe toate cele patru roti, centuri de siguranta fata si spate pretensionate, cu prindere in 3 puncte.

Ford Maverick poate fi achizitionat la un pret ce incepe de la 19.990 de euro CIP.

Valentin Bolocan

Curierul National