Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi facilitati la utilizarea service-ului oferite de Samsung

Noi facilitati la utilizarea service-ului oferite de Samsung

HAT Group Co. Romania pune la dispozitie un nou serviciu permanent posesorilor de telefoane Samsung - oferind un telefon la schimb pe perioada reparatiei, in cazul in care aparatele acestora se defecteaza si trebuie trimise in service.

Toti posesorii de telefoane Samsung cu holograma, achizitionate de la partenerii autorizati Samsung, pot apela la noul serviciu HAT, in cazul in care li se defecteaza telefonul. Ei vor primi un telefon la schimb, pentru a putea vorbi pe toata perioada reparatiei. Pe parcursul garantiei, atat transportul, cat si reparatia sunt gratuite.

Posesorii de telefoane Samsung care sunt in situatia de a folosi acest serviciu, trebuie doar sa viziteze un magazin in care se deruleza acest program si sa isi lase telefonul pentru reparatii. in schimbul telefonului defect, utilizatorii serviciului vor primi un alt aparat Samsung, pe care sa il foloseasca in timpul reparatiei.

Acesta va fi restituit odata cu ridicarea telefonului personal.

Serviciul este activ intr-o retea extinsa de puncte de colectare din toata tara. Pentru a afla care sunt centrele de colectare, aflate in marile orase din tara, dar si cel mai apropiat magazin de acest gen, posesorii de telefoane Samsung pot suna la numarul 021 - 529 28 00/01.

Mai multe detalii privind noul serviciu oferit de HAT Group Co. Romania sunt disponibile pe pagina de service dedicata, de pe site-ul www.samsungmobil.ro.

Prezenta hologramei HAT pe telefon si baterie, dar si autocolantul galben aplicat pe cutia telefonului garanteaza achizitionarea unui produs Samsung original, importat oficial pe piata romaneasca.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1016 ori