Momentele "cheie" ale nuntii regale in imagini

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 16:39
5761 citiri
Momentele "cheie" ale nuntii regale in imagini

Este oficial: nunta anului 2011 a avut astazi loc la Westminster Abbey. "Crema" regalitatii s-a strans astazi in fata catedralei vechi de 700 de ani pentru a le fi alaturi cuplului regal care va salva monarhia britanica. Iata care au fost cele mai impresionante momente ale nuntii regale:

Clarence House a anuntat ca printul William si Kate Middleton vor parasi catedrala Westminster Abbey in aceeasi trasura ca si Printul Charles in 1981, cand s-a casatorit cu Diana Spencer.

Regina a oferit cuplului regal titlurile de Duce si Ducesa de Cambridge, numindu-l pe nepotul sau Conte de Strathearn si Baron de Carrickfergus.

Odata ce invitatii s-au adunat in fata catedralei Westminster Abbey, echipajul de pe Statia Spatiala Internationala a trimis un mesaj video de la sute de kilometri deasupra Pamantului, in care ii felicita pe miri pentru nunta de vineri, desfasurata la Westminster Abbey.

David si Victoria Beckham au ajuns si ei la Westminster Abbey. Posh poarta o palarie cocheta, iar rochia este albastru indigo, din colectia ce ii poarta numele. Fotbalistul a optat pentru o tinuta Ralph Laurent.

Elton John, celebrul cantaret care a scris piesa Candle in The Wind, dedicata mamei lui William, printesei Diana, a sosita la catedrala impreuna cu insotitorul sau

Printul William si cavalerul sau de onoare printul Harry au sosit intr-o limuzina la Westminster Abbey. Cei doi sunt imbracati in uniforme militare de gala. Au fost condusi in catedrala, iar William s-a oprit sa vorbeasca cu rudele din partea mamei, familia Spencer.

Dupa venirea mirelui, regina Elizabeta a II-a a ajuns la catedrala imbracata intr-o rochie galbena, din crep, creata de Angela Kelly

Kate Middleton a plecat de la Hotelul Gorin spre Westminster Abbey unde o asteptau cei 1900 de invitati impreuna cu mirele. In momentul in care s-a urcat in RolssRoyce, s-a confirmat  faptul ca faimoasa rochie de mireasa cu maneci lungi din dantela si trena este o creatie Sarah Burton, succesoarea designerului Alexander McQueen.

Kate paseste spre altar, la bratul tatalui ei.

Cei doi miri si-au jurat iubire si fidelitate pentru tot restul vietii in fata lui Dumnezeu.

Corurile vibrante din Westminster Abbey au cantat Imnul national

Cuplul a parasit catedrala in aplauzele invitatilor si au pornit in turul Londrei in caleasca in care au mers si printul Charles si Lady Di.

Momentul asteptat de intreaga lume: Cuplul regal s-a sarutat la balconul Palatului Buckingham, acolo unde, acum 30 de ani, in locul ceor doi tineri proaspat casatori erau Diana, Printesa de Wales, si Printul Charles.

Vezi si:

Istoria "s-a scris": Kate si William au devenit oficial sot si sotie

Stil si "eticheta" la nunta anului. Vezi ce poarta membrii Casei Regale din Romania

Regii se pregatesc de nunta. Planeta asteapta un spectacol

Nunta regala "cununa" turismul romanesc

Marea Britanie in sarbatoare: Vezi toate detaliile despre nunta regala

Super gadget-uri inspirate de nunta regala

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casatoria la westminster abbey, #miri, #monarhia britanica, #nunta anului 2011, #nunta lui kate middleton si printul william, #nunta regala, #regina elisabeta, #rochia de mireasa kate middleton , #Romania