Mega Image preia cele trei magazine G'market din Bucuresti

Joi, 06 Octombrie 2011, ora 17:49
1877 citiri
Mega Image preia cele trei magazine G'market din Bucuresti

SC Gimrom Holding SA a anuntat joi ca lantul de magazine Mega Image va prelua activitatea celor trei magazine G'market din Bucuresti. 

Magazinele se afla in Plaza Romania, Bucuresti Mall si Colentina, avand o suprafata totalaa de vanzare de 6.436 mp.

"Documentatia privind preluarea magazinelor se afla in acest moment la Consiliul Concurentei pentru aprobare.

Pana la finalizarea procesului de transfer a activitatii, G'market isi va continua operatiunile ca si pana in prezent", se arata intr-un comunicat emis joi de Mega Image.

Magazinele Gima au fost denumite ulterior G'market. Gima este primul supermarket care si-a desfasurat activitatea intr-un mall, SC Gimrom Holding SA deschizandu-si primul magazin Gima in Bucuresti Mall in 1999.

In prezent detine patru magazine, trei in Bucuresti si unul in Iasi. In magazinele G'market se gasesc mai mult de 10.000 de produse alimentare si nealimentare, iar cifra de afaceri pentru 2010 a fost de 70 milioane lei. "Aceasta preluare se potriveste perfect cu strategia Mega Image de a-si extinde activitatea in Romania si in Bucuresti.

Dupa aprobarea tranzactiei de catre Consiliul Concurentei, cele trei magazine vor fi reorganizate conform sortimentatiei si conceptului Mega Image, cu focus pe expertiza in produse alimentare", a declarat directorul general al Mega Image, Xavier Piesvaux.

#mega image, # g'market bucuresti, # mega preia gima , #Romania