Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Mediaedge:cia Romania a castigat contul de media al Sandoz Romania

Mediaedge:cia Romania a castigat contul de media al Sandoz Romania

Mediaedge:cia a fost desemnata, in urma unui pitch local, agentia care va gestiona contul de media al Sandoz Romania, companie parte a grupului Novartis.

Pe parcursul licitatiei, MEC a demonstrat abilitati de leadership, in special in optimizarea strategiei de comunicare pe TV, precum si de cumparare media. MEC este agentia de media care gestioneaza la nivel international contul de media al grupului Novartis.

Din portofoliul Sandoz Romania, MEC va comunica in aceasta toamna pentru brand-urile ACC si Calcium Sandoz.

Campania de media pentru ambele brand-uri Calcium Sandoz si ACC vizeaza cresterea notorietatii si a gradului de incercare al produsului, mediul de comunicare selectat fiind televiziunea.

Obiectivul nostru pentru aceasta toamna este sa comunicam cat mai vizibil si eficace. In plus, vrem sa cream noi oportunitati de comunicare care sa genereze si totodata sa sporeasca notorietatea brand-urilor din portofoliul Sandoz,” a declarat Bogdan Prajisteanu, Director General al MEC Romania.

Mediaedge:cia (MEC) are ca prim obiectiv sa creeze o relatie de implicare activa intre consumatori si marcile clientilor sai, cu scopul de a spori notorietatea marcilor, de a intari relatia cu ele si de a creste vanzarile acestora.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1377 ori
Citeste mai multe despremedia mediaedge pitch