Lui H&M ii place in Romania. Mai deschide un magazin in Constanta

Vineri, 08 Iulie 2011, ora 10:36
1348 citiri
Lui H&M ii place in Romania. Mai deschide un magazin in Constanta

H&M, retailerul suedez de imbracaminte a anuntat ca va continua sa se extinda in Romania si ca va mai deschide un magazin in Maritimo Shopping Center din Constanta, detinut de grupul austriac Immofinanz, care va fi deschis in toamna acestui an.

Contractul de inchiriere semnat cu H&M vizeaza o suprafata de peste 1.800 metri patrati din cei peste 50.000 metri patrati pe care ii are centrul comercial, se arata intr-un comunicat al Immofinanz.

Maritimo Shopping Center include, printre altele, un hypermarket Auchan, marcile de imbracaminte ale grupului Inditex, magazine C&A, New Yorker, Deichmann, Domo, Flanco, Humanic, Takko sau Zoomania.

Pana in prezent au fost negociate contracte de inchiriere pentru mai mult de 85% din suprafata totala destinata retailului, potrivit sursei citate.

Maritimo Shopping Center se afla in constructie din 2007, iar finalizarea a fost prevazuta initial pentru 2009. Immofinanz a preluat in 2010 integral mallul de la compania TriGranit, cu care a semnat inca din 2007 un contract de achizitie pentru aceasta unitate.

#h&m, #magazine, #articole vestimentare, #shopping , #Romania