Intesa Sanpaolo Bank intra pe piata cardurilor Platinum

Miercuri, 24 Martie 2010, ora 13:00
1159 citiri
Intesa Sanpaolo Bank intra pe piata cardurilor Platinum

Subsidiara romaneasca a grupului bancar italian Intesa Sanpaolo intra pe piata cardurilor Platinum, adresat clientilor cu venituri ridicate, lansand un produs sub sigla Mastercard cu un design ce imita fibra de carbon, precizeaza NewsIn.

Prin noul produs, banca intra pe segmentul cardurilor "pentru bogati" de tip Platinum, pe care putine banci din Romania activeaza.

Cardul ofera clientilor acces la o limita superioara de fonduri de pana la 30.000 euro, potrivit unui comunicat transmis miercuri de Intesa Sanpaolo.

Mastercard Platinum este un card de credit embosat, cu dubla functionalitate (credit si debit), atasat unui cont curent in lei.

Cardul este emis pe o perioada de patru ani, cu prelungire automata. Poate fi utilizat atat in mediu electronic, cat si offline, la nivel national si international la comercianti, unitati bancare si automate bancare ce afiseaza sigla MasterCard.

Noul card Platinum garanteaza toate avantajele cardurilor Gold, la care se adauga servicii suplimentare precum Concierge, oferit de AXA Group, prin intermediul MasterCard.

In plus, posesorii cardului au acces in peste 500 de saloane VIP sau Business Lounge-uri in aeroporturi din 275 de orase aflate in circa 100 de tari, prin intermediul programului Priority Pass.

#card, #intesa, #platinum, #sanpaolo , #Romania