H&M, primul magazin din Romania

Vineri, 25 Iunie 2010, ora 00:15
2129 citiri
H&M, primul magazin din Romania

Retailerul suedez de fashion H&M (Hennes&Mauritz) va deschide primul magazin din Romania in primavara anului viitor la Bucuresti, se arata intr-un raport prezentat joi de companie, citat de Mediafax.

"Croatia si Romania vor deveni noi piete in portofoliul H&M, cu inaugurari la Zagreb si Bucuresti in primavara lui 2011", se spune in raport.

Baneasa Shopping City a anuntat, tot joi, ca H&M va deschide un magazin in incinta centrului comercial din nordul Capitalei in primavara anului viitor. "Magazinul va fi situat pe doua etaje, cu intrari si iesiri atat la parter, cat si la primul etaj si cu acces vertical interior facilitat de un lift si doua scari rulante", se arata intr-un comunicat al Baneasa Shopping City.

Potrivit informatiilor publicate saptamana trecuta de MEDIAFAX, firma de consultanta imobiliara Cushman&Wakefield negociaza aducerea H&M in centrul comercial ParkLake Plaza, care urmeaza sa fie dezvoltat pe locul fostei baze sportive "Spartac" din Parcul IOR din cartierul Titan din Bucuresti.

"Negociem aducerea H&M in proiectul ParkLake. Le-a placut proiectul, dar nu am semnat inca nimic cu ei, dar la nivelul unei astfel de companii nu se arunca cu vorbe", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Cushman&Wakefield, Razvan Gheorghe, care se ocupa in exclusivitate de inchirierea spatiilor din centrul comercial. 

#H&M, #retailer, #fashion, #magazin , #Romania