Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Grupul Garanti se extinde in Romania

Grupul Garanti se extinde in Romania

Grupul Garanti se extinde in Romania incepand cu finalul acestui an prin integrarea si schimbarea marcilor comerciale ale celor trei institutii financiare non-bancare (IFN) Motoractive, Ralfi si Domenia Credit, care au functionat anterior sub brandul GE Money, potrivit unui comunicat emis luni si preluat de NewsIn.

Garanti Turcia a achizitionat saptamana trecuta pachetul de 26,7% actiuni detinut de GE Money la cele trei entitati, devenind astfel singurul actionar al acestora, cu o participatie de 100%.

Alaturi de Garanti Bank, cele trei IFN-uri vor forma Grupul Garanti si isi vor desfasura activitatea sub urmatoarele marci dedicate: Motoractive Leasing va functiona sub marca Garanti Leasing, Ralfi se va schimba in Garanti Credite de Consum, in timp ce noua marca a Domenia va fi Garanti Credite Ipotecare.

Totodata, banca are o noua denumire oficiala, Garanti Bank S.A.

Procesul de rebranding a fost initiat deja pe plan intern si va fi finalizat la sfarsitul lunii ianuarie 2011, se mai arata in comunicat. Ca rezultat al acestui proces de integrare si rebranding, Grupul Garanti va oferi servicii financiar-bancare pe piata locala catre 450.000 de clienti.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1162 ori
Citeste mai multe despregaranti romania banca institutii financiare