free-hotspot.com intentioneaza sa instaleze serviciului wi-fi in Romania

Marti, 09 Ianuarie 2007, ora 09:08
970 citiri

Leaderul european de HotSpot-uri gratuite, free-hotspot.com, a demarat luni o campanie de instalare a serviciului wi-fi in Romania, firma fiind specializata in furnizarea conexiunii wireless finantata de anunturi publicitare si care poate fi oferita gratuit atat consumatorilor cat si proprietarilor localurilor care detin HotSpot-ul, informeaza compania.

'Piata internet in Romania se dezvolta de trei ori mai repede decat cea din alte tari in Europa si chiar decat in America de Nord. Credem ca este cel mai bun moment sa dam ocazia utilizatorilor wi-fi din Romania - dar si numerosilor turisti si oamenilor de afaceri care viziteaza Romania - de a accesa internet gratuit intr-un hotel sau in pub-uri, baruri si restaurante', a declarat vice-presedinte HotSpot Market Development pentru free-hotspot.com. Joe Brunoli.

Brunoli considera ca modelul de business al companiei free-hotspot.com se adapteaza perfect pietei romanesti.

'Explozia de Internet in Romania are loc intr-un moment in care utilizatorii wi-fi refuza sa mai plateasca accesul la internet. Solutia noastra - care a avut deja foarte mult succes in toata Europa - reprezinta produsul potrivit la momentul potrivit pentru romani. Pe deasupra, cu aderarea la UE, suntem convinsi ca Romania este locul adecvat pentru a extinde reteaua noastra de HotSpot-uri gratuite', a spus Joe Brunoli.

free-hotspot .com planifica pentru 2007 instalarea catorva sute de HotSpot-uri gratuite in Romania. Pentru aceasta, compania colaboreaza cu diversi parteneri locali de instalare, care vor asigura serviciile de instalare si de suport proprietarilor de HotSpot-uri din Romania. Hotelurile sau alte localuri interesate sa ofere wi-fi gratuit clientilor pot consulta website-ul www.free-hotspot.com.

free-hotspot.com administreaza cea mai larga retea wireless gratuita din Europa. Compania administreaza in prezent peste 600 de HotSpot-uri gratuite in 14 tari europene. HotSpot-urile sunt plasate in cafenele, hoteluri, baruri, restaurante, centre comerciale, spatii de tranzit si alte localuri publice. Pentru a accesa serviciul internet wireless gratuit, utilizatorii accepta sa vizioneze o publicitate. Compania administreaza cel mai complex anuar de HotSpot-uri din domeniu, si care numara in prezent peste 12.000 de puncte de acces internet gratuite in toata lumea.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)