Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Euroweb Romania isi consolideaza reteaua cu platforme Juniper Networks

Euroweb Romania isi consolideaza reteaua cu platforme Juniper Networks
Euroweb Romania, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de Internet si telecomunicatii din Romania a mai parcurs o etapa in vederea consolidarii propriei retele de telecomunicatii, achizitionand si implementand platforme de routing M-series oferite de Juniper Networks.Euroweb Romania utilizeaza platformele Juniper M-series pentru realizarea operatiunilor de routing la nivelul punctelor de tranzit din cadrul retelei. Euroweb Romania a decis trecerea la platformele M-series datorita faptului ca platformele similare utilizate anterior nu mai reuseau sa garanteze aceeasi calitate pentru serviciile oferite, in contextul cresterii continue si semnificative a volumului de trafic IP.
A"Piata de telecomunicatii din Romania a inregistrat in ultima perioada o evolutie rapida. Era necesar sa ne actualizam infrastructura de routing, atat pentru a creste nivelul de securitate si fiabilitate al serviciilor oferite clientilor, cat si pentru a ne asigura ca infrastructura noastra va fi in continuare eficienta si performanta in contextul dezvoltarii afacerii in perioada imediat urmatoareA" declara Laurentiu STAN, Director General al Euroweb Romania. A"Suntem convinsi ca platformele Juniper sunt capabile sa raspunda necesitatilor prezente si viitoare pe termen mediu, permitand in acelasi timp optimizarea retelei Euroweb, prin reducerea numarului de astfel de echipamente, efecte concretizate atat prin imbunatatirea managementului de retea cat si prin reducerea costurilor operationale si de capital.A"

Platformele de routing multiservice M-series oferite de Juniper Networks ocupa prima pozitie in topul platformelor destinate rutarii aplicatiilor IP complexe la nivel mondial. Aceasta recunoastere internationala se datoreaza utilizarii lor pe parcursul ultimilor 8 ani in cadrul celor mai mari si complexe retele IP, interval pe parcursul caruia au demonstrat functionalitati si capabilitati record referitoare la stabilitate in functionare, nivel de securitate oferit, fiabilitate si scalabilitate. Platformele M-series sustin cel mai cuprinzator portofoliu VPN din domeniu, si au capacitatea de a suporta simultan tipuri multiple de servicii A- bazate pe Layer 2 si Layer 3. Permitand o diferentiere clara intre planurile de control, forwarding si servicii, sistemele de routing multiservice Juniper M-series integreaza toate aceste functionalitati in cadrul unei singure platforme, maximizand astfel veniturile obtinute de operator si minimizand costurile operationale.

A"Euroweb ofera companiilor si utilizatorilor finali din Romania o gama larga de servicii inovatoare, securizate si fiabile de telefonie, Internet, transport date si VPN,A" declara Eddie Minshull, Vicepresedinte Executiv al Diviziei de Operatiuni la Nivel Mondial in cadrul Juniper Networks. A"Suntem onorati ca reprezentantii Euroweb, in momentul in care au identificat necesitatea de a imbunatati anumite elemente de baza ale retelei centrale, au ales solutiile Juniper Networks in vederea construirii unei infrastructuri eficiente, deschise si adaptabile.A"

Euroweb a achizitionat platformele Juniper Networks prin intermediul companiei Dynamic Networks, Juniper Networks Elite Partner in Romania. Dynamic Networks a realizat, de asemenea, si procesul de implementare a tehnologiilor Juniper Networks, urmand sa ofere companiei Euroweb in continuare servicii de consultanta de specialitate si suport tehnic.

Euroweb Romania

Euroweb Romania este unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de Internet din tara si unul dintre cei mai importanti actori pe piata locala wholesale de transmisiuni de date. Oferta Euroweb pentru piata din Romania include accesul la Internet pentru utilizatorii finali si pentru companii, indiferent de dimensiunile acestora, servicii VPN, inregistrare de domenii, servicii de gazduire web si de colocare, precum si servicii de ultima generatie de telefonie si video telefonie. Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor). La finele anului trecut, compania Euroweb Romania a fost declarata A"Cel mai bun Internet Service Provider al anului 2005A", in cadrul evenimentului A"IT&C 2005 AwardsA" organizat de BBW. Euroweb Romania este certificata ISO 9001:2000 de catre IQNet pentru sistemului sau de management al calitatii. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati www.euroweb.ro

Dynamic Networks

Dynamic Networks este o companie energica si tanara care actioneaza pe piata IT din Romania ca Juniper Networks Elite Partener. In prezent, compania Dynamic Networks este asociata ca furnizor al solutiilor tip enterprise ale Juniper Networks prin intermediul carora se realizeaza securitatea si managementul routarii in retea, la cele mai inalte standarde calitative. Pentru mai multe informatii, vizitati www.dynamicnetworks.ro

Juniper Networks

Juniper Networks este liderul mondial in furnizarea de solutii de securitate pentru retele IP. Portofoliul companiei cuprinde 8 din primele 15 companii listate de Fortune 500, si primii 25 de Internet Service Provideri. La nivel mondial, Internet Service Provider-i, companii, institutii de stat sau de cercetare se bazeaza pe solutiile oferite de Juniper Networks pentru a realiza retele adaptate in functie de necesitatile specifice fiecareia. Juniper Networks contribuie in mod esential la transformarea conceptului de networking, oferind stabilitatea, siguranta, eficienta si rapiditatea impuse de aplicatiile folosite in prezent si viitor.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1041 ori