Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

EuroIns Romania si-a sporit afacerile cu 63% in 2008

EuroIns Romania si-a sporit afacerile cu 63% in 2008

Primele brute subscrise anul trecut de Euroins Romania au crescut cu 63% fata de 2007, pana la 152,77 milioane lei (41,48 milioane euro), iar cea mai mare pondere au avut-o asigurarile auto, care reprezentau 90% din totalul asigurarilor, a anuntat, joi, compania de asigurari intr-un comunicat.

In ultimul trimestru al anului 2008, asigurarile auto au avut o crestere de peste 100% comparativ cu aceeasi perioada din 2007, potrivit EuroIns. Compania a mai amintit ca pe segmentul asigurarilor agricole, volumul primelor brute subscrise a depasit 2,7 milioane lei, iar asigurarile de incendiu si calamitati naturale au inregistrat o crestere de 34%, ajungand la 3,5 milioane lei.

"Cifra de afaceri a crescut in 2008 intr-un ritm mai mare decat dublul ritmului de crestere a pietei", a declarat directorul general al EuroIns Romania, Bogdan Stan.


El a mai spus ca rezultatul financiar a fost influentat negativ de contextul economic actual, care nu a generat un randament bun al investitiilor, precum si de faptul ca, in urma schimbarii legislatiei, a crescut semnificativ nivelul rezervei pentru daune neavizate.


EuroIns si-a propus pentru acest an extinderea in sistem de franciza a retelei teritoriale. In prezent, Euroins are 83 de unitati in sistem propriu, 55 in sistem franciza si 24 de agentii partenere Real Consulting, parte a Credit Team. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1318 ori
Citeste mai multe despreasigurari companie prime