EuroIns Romania a incheiat deja 82 de polite de asigurare impotriva gripei A/H1N1

Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 16:44
1573 citiri
EuroIns Romania a incheiat deja 82 de polite de asigurare impotriva gripei A/H1N1

EuroIns Romania (fosta Asitrans) a incheiat deja 82 de polite de asigurare impotriva gripei A/H1N1, valoarea politei fiind de 30 euro/an, iar suma asigurata in caz de deces de 5.000 euro, a anuntat vineri compania.

Reprezentantii companiei au mai anutat ca se asteapta ca, in perioada imediat urmatoare, numarul persoanelor care incheie o asigurare impotriva virusului A/H1N1 sa creasca.

"Asigurarea impotriva virusului A/H1N1 este un supliment la polita de baza Asigurarea de accidente a persoanelor, care pentru o suma asigurata de 5.000 euro are stabilita prima de asigurare la 17,5 euro/an si se calculeaza impreuna cu suplimentul Asigurarea impotriva virusului A/H1N1, astfel ca, pentru o polita completa, clientul va plati 47,5 euro/an", se mai arata in comunicat.

Exista posibilitatea ca polita sa se poata incheia si in maximum patru rate egale, pe perioada unui an. Pentru plata integrala a politei, EuroIns Romania ofera clientilor sai o reducere de pana la 10% din pretul total a politei.

"Nu se acorda indemnizatii de convalescenta sau deces pentru asiguratii cu boli cronice pulmonare sau conditii pre-existente (diabet zaharat, boli consumptive ca neoplazii, boli auto-imune etc)", a declarat pentru NewsIn directorul de marketing al companiei, Cristi Dascalescu.

El a adaugat ca polita intra in valabilitate in 7 zile de la data semnarii.

Numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor din Romania infectati cu A/H1N1 a ajuns, joi, la 82, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat vineri dimineata ca, in ultimele 24 de ore, au incetat din viata alte noua persoane cu gripa porcina.

Tot in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 120 de noi cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, cele mai multe fiind in Bucuresti (46) si in judetul Mures (11). De la aparitia pandemiei, in Romania au fost confirmate 6.061 de cazuri.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#euroins, # polite, # asigurare, # gripa , #Romania