EuroIns a lansat o polita pentru gripa A/H1N1, cu valoare asigurata de 5.000 euro in caz de deces

Joi, 07 Ianuarie 2010, ora 16:35
1385 citiri
EuroIns a lansat o polita pentru gripa A/H1N1, cu valoare asigurata de 5.000 euro in caz de deces

EuroIns Romania a lansat o polita de asigurare pentru gripa A/H1N1, cu o valoare a politei cuprinsa intre 30 si 35 euro, iar suma asigurata in caz de deces este de 5.000 euro, a declarat joi pentru NewsIn directorul de marketing al companiei, Cristi Dascalescu.

"Este un supliment la asigurarea de accidente. Suma asigurata este de 5.000 euro in caz de deces si de 20 euro pe zi in caz de spitalizare pentru maximum 45 de zile si de 15 euro pe zi in caz de convalescenta, pe o perioada de cel mult 65 de zile", a mentionat Dascalescu.

Convalescenta urmeaza perioadei de spitalizare, care reprezinta dovada infestarii, a mai spus reprezentantul EuroIns. Perioada de asigurare este de un an, dar nu mai putin de trei luni, fiind valabila pe teritoriul Romaniei, cu posibilitate de extindere a valabilitatii. In categoria riscurilor asigurate intra convalescenta, spitalizarea si decesul.

Produsul impotriva acestei pandemii a fost lansat de companie in urma colaborarii cu specialisti in domeniul sanatatii, sustin reprezentantii companiei. Numarul deceselor inregistrate in randul pacientilor din Romania infectati cu A/H1N1 a ajuns, joi, la 73, dupa ce Ministerul Sanatatii a anuntat ca, in ultimele 24 de ore, au incetat din viata alte sapte persoane cu gripa porcina. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#polita, # asigurare, # gripa, # companie , #Romania