EuroGrawo gestioneaza managementul proceselor de import si distributie cu Senior ERP.Suite

Marti, 09 Mai 2006, ora 11:59
1245 citiri

Euro Grawo, importator si distribuitor unic al sistemelor grafice Agfa pentru Romania, a ales implementarea aplicatiei Senior.ERP Suite pentru gestionarea procesului de import si distributie si planificarea resurselor strategice ale companiei.

EuroGrawo a decis migrarea de la o solutie de gestiune nespecializata, folosita anterior, la o solutie care sa raspunda punctual specializarii si nevoilor specifice domeniului propriu de import si distributie, se arata intr-un comunicat remis bloombiz.ro.

Implementarea Senior.ERP Suite raspunde necesitatilor de eficientizare a circuitului fluxurilor informationale in interiorul companiei si integreaza, prin module dedicate, fluxurile de aprovizionare, managementul depozitului, fluxul de distributie precum si controlul si supravegherea incasarilor si platilor.

Senior.ERP Suite este adaptat tendintelor de dezvoltare si necesitatilor interne ale EuroGrawo, pe baza studierii atente a proceselor manageriale si a specificului activitatii desfasurate.

Senior Suite este o solutie ERP dedicata Importului si Distributiei, perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune (procese de achizitii, redistributie, vanzari, management stocuri, management depozit, management al centrelor de cost si profit, bugete), cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei