Echipamente ZTE pentru Euroweb Romania

Joi, 29 Septembrie 2005, ora 06:33
1119 citiri

ZTE, cea mai mare corporatie chineza producatoare de echipamente de telecomunicatii, si un furnizor de varf de solutii wireless a castigat contractul pentru a furniza catre Euroweb International, un puternic furnizor de servicii in Europa Centrala si de Est, echipamente SDH destinate retelei optice din Romania.Conform contractului, Euroweb va primi echipament de transmisie optica pentru fiecare din cele 14 puncte cu baza in importante orase ale Romaniei, intre care Oradea, Arad, Brasov si Buzau. Echipamentul respectiv va fi amplasat la destinatiile stabilite in luna decembrie.

"Astazi, mai mult ca oricand, a declarat presei Li Chuanzhong, managerul principal al ZTE in Romania, oamenii de afaceri si persoane individuale doresc tot mai mult accesul rapid si sigur la informatii, ceea ce este posibil numai prin tehnologia cu fibra optica. Suntem fericiti sa lucram cu Euroweb pentru a aduce tehnica inalta ZTE in Romania".

Reteaua de transmisie nationala a Euroweb, care se intinde pe aproape 2.500 de km va asigura dezvoltarea viitoare a companiei in principal prin cresterea volumului de date transmis in Romania si va securiza si mai mult segmentul de tranzit Ungaria - Romania - Bulgaria - Turcia, au precizat oficialii ZTE.

Maria Cora / Bogdan Vasilescu

Curoerul National