Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Dumitru Daniel Neagoe, noul presedinte - director general al Postei Romane

Dumitru Daniel Neagoe, noul presedinte - director general al Postei Romane

Dumitru Daniel Neagoe a fost numit, din 25 iunie, in functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Companiei Nationale Posta Romana, precum si in cea de director general al companiei, a anuntat, marti, institutia intr-un comunicat preluat de NewsIn.

Noul presedinte-director general il inlocuieste la conducerea Postei Romane pe Tudor Gabriel Bohalteanu, care a demisionat din functiile detinute in cadrul companiei.

Dumitru Daniel Neagoe a ocupat, in perioada aprilie-iunie 2010, functia de director executiv in cadrul Postei Romane, iar in perioada martie 2009-martie 2010 a fost director al Directiei Regionale de Posta Ploiesti.

Pana la intrarea in sistemul postal, Dumitru Daniel Neagoe a lucrat peste 18 ani in domeniul privat si are o experienta de 12 ani in functii de conducere.

Noul director general al Postei Romane are 42 ani si este absolvent al Facultatii TCM din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si al masteratului "Guvernarea moderna si integrarea europeana" din cadrul SNSPA. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1909 ori
Citeste mai multe despreneagoe posta romana