Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

DIRIO ECONMICO - Lena obtine in Romania un contract de 9 milioane de euro

DIRIO ECONMICO - Lena obtine in Romania un contract de 9 milioane de euro

DIRIO ECONMICO (Portugalia) - Lena Construes a anuntatb astazi ca a obtinut contractul pentru construirea unui pasaj subteran la aeroportul international Otopeni, Bucuresti, un proiect evaluat la 9 milioane de euro. Potrivit comunicatului companiei, citat de Agentia Lusa, lucrarea a fost adjudecata de Compania Nationala a Autostrazilor si Drumurilor Nationale din Romania, survenind in urma incheierii largirii DN1, un drum national care constituie principala cale rutiera de intrare in capitala romaneasca, facand legatura cu aeroportul international Otopeni.

Comunicatul subliniaza ca realizarea acestui pasaj subteran, alaturi de largirea DN1, "va imbunatati fluidizarea circulatiei pe acest drum national", prin zona trecand peste 60.000 de automobile pe zi.

Lucrarea va trebui sa fie incheiata in termen de un an, Lena Construções fiind prezenta pe piata romaneasca incepand din 2004.

Lena Construções este un 'sub-holding' pentru domeniul constructiilor al grupului Lena, in noiembrie 2007 terminand largirea DN1 la Bucuresti, un drum natioonal care constituie principala cale rutiera de intrare in capitala romaneasca, costul lucrarii fiind de 26 de milioane de euro.

in 2006, Lena Construções a inregistrat o cifra de afaceri de 253 de milioane de euro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 970 ori