Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cum se rezolva un conflict intre o banca si clientul datornic

Cum se rezolva un conflict intre o banca si clientul datornic

Institutul Bancar Roman va organiza miercuri 14 octombrie o conferinta avand ca tema solutionarea conflictelor dintre banci si clienti.

TEORIE SI PRACTICA IN LEGISLATIA BANCARA. Modalitati alternative de solutionare a conflictelor dintre banci si clientii debitori

Vor participa la dezbateri reprezentanti ai Voicu&Filipescu, NNDKP si Zamfirescu, Racoti, Predoiu, renumite case de avocatura care au avut pe agenda lor, de-a lungul timpului, cazuri de conflicte intre banci si clienti, si vor impartasi din experienta proprie.

Vor participa, de asemenea, Ianfred Silberstein, director al Directiei Juridice din Banca Nationala a Romaniei, reprezentanti ai bancilor, ai Asociatiei Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar-Bancar, ai Asociatiei Romane a Bancilor si avocati.

Subiectele discutate la conferinta Modalitati alternative de solutionare a conflictelor dintre banci si clientii debitori, vor atinge probleme legate de: vanzarea creditelor neperformante, litigiile bancilor cu debitorii, metode de restructurare a creditelor "problema", aspecte practice privind caracterul de titlu executoriu al contractelor de credit bancar si validarea popririi sau comparatii intre diversele metode de valorificare a garantiilor ori a bunurilor identificate.

Conferinta se va desfasura la sediul IBR, incepand cu ora 9,30.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1793 ori
Citeste mai multe desprebanca client credite neperformante