Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cel mai puternic brand romanesc de high-tech, din nou in lumina reflectoarelor

Cel mai puternic brand romanesc de high-tech, din nou in lumina reflectoarelor

Produsul BitDefender Professional Plus Client a fost premiat de publicatia americana SearchWindowsSecurity, parte a grupului media TechTarget, in urma realizarii unui top al celor mai bune produse corporate de securitate ale anului 2006, top care a fost recent prezentat publicului, potrivit unui comunicat de presa.

Este a doua mare reunoastere din 2007 primita de BitDefender din partea unei organizatii de top din SUA, dupa medalia de aur decernata de catre TopTenREVIEWS, Inc, companie americana ce detine cel mai vizitat portal independent dedicat testelor comparative din domeniul high-tech.

BitDefender Professional Plus Client este o solutie de securitate, adaptata nevoilor oricarui tip de companii. Asigura protectie antivirus, firewall, antispam si antispyware si se integreaza cu consola de management BitDefender Enterprise Manager, permitand administarea centralizata a utilizatorilor din reteaua companiei.


Premiile oferite de SearchWindowsSecurity au fost acordate pe baza a sase criterii importante, produsele testate fiind votate de echipa editoriala impreuna, experti in securitate, analisti IT si consultanti din industrie. Acestia au luat in calcul inovatia, performanta, usurinta instalararii, usurinta in utilizare si configurare, functionalitatea si valoarea, fiind analizate doar produsele pentru platforma Windows si numai aplicatiile lansate comercial in perioada 31 octombrie 2005 - 1 noiembrie 2006.

Cele trei categorii analizate, pe baza carora s-au facut premierile au fost: produse de protectie informatica, produse pentru managementul upgrade-urilor, precum si produse de securitate dedicate administratorilor IT. BitDefender Professional Plus a castigat medalia de argint la categoria produse pentru protectie informatica, fiind de altfel si singurul pachet complet de securitate care a ajuns in top.

Capacitatea BitDefender de a asigura o protectie completa a utilizatorilor de calculatoare din companii a fost notata pozitiv de toti membrii juriului. Pe langa tehnologia antivirus recunoscuta la nivel mondial, ei au remarcat in special usurinta cu care este instalata protectia anti-spam si capacitatea filtrului de a elimina mesajele nedorite din inbox.

A fost de asemenea apreciata capacitatea BitDefender de a proteja calculatorul contra aplicatiilor spyware, care au devenit o amenintare tot mai importanta in ultimul timp. Un element cheie in acordarea acestui premiu a fost si serviciul de suport tehnic gratuit BitDefender, in timp real, 24 de ore din 24, disponibil in 17 limbi.


Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 993 ori