Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CD-R 52X BenQ LightScribe sunt acum disponibile in Romania

CD-R 52X BenQ LightScribe sunt acum disponibile in Romania
Continua dezvoltare a pietei mediilor de stocare a determinat aparitia, in ultima perioada, a noilor suporturi ce raspund nevoilor unor categorii specifice de utilizatori. Unul dintre aceste noi produse sunt discurile LightScribe, concepute special pentru a raspunde necesitatilor de stocare a informatiilor intr-un mod estetic si totodata durabil.Tehnologia LightScribe foloseste un inscriptor special, un mediu de stocare compatibil si software ce permite inscriptionarea directa a etichetei pe suprafata discului, fara a avea nevoie de imprimante costisitoare sau talente grafice considerabile.

Avantajele tehnologiei LightScribe sunt evidente: eliminarea riscurilor de stergere sau patare a printului de pe disc de-a lungul timpului (obstacol frecvent in printarea suprafetei discurilor cu ajutorul imprimantelor speciale), aspect estetic deosebit, eliminarea dezlipirii etichetelor in cazul utilizarii etichetelor autocolante.

CD-urile si DVD-urile LightScribe prezinta un strat superior ce permite razei laser a unitatii inscriptoare LightScribe crearea designului dorit.

In prezent, discurile sunt de culoare aurie, iar designul apare intr-o paleta de nuante din gama alb-negru, similar unei fotografii alb-negru, fie integral pe suprafata discului, fie partial.

Discurile beneficiaza de tehnologia patentata DataGuard ce permite minimizarea ratei de eroare in procesul de inscriptionare (multiple straturi componente special dezvoltate pentru o protectie eficienta a datelor inregistrate).

Noile CD-R 52X LightScribe BenQ sunt, incepand din luna martie a acestui an, disponibile pe piata romaneasca prin intermediul distribuitorului autorizat BenQ Media in Romania, Star Print.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 812 ori