Care sunt reducerile "vanate" de romani?

Luni, 13 Iunie 2011, ora 12:44
1228 citiri
Care sunt reducerile "vanate" de romani?

Pe site-urile de reduceri, poti gasi discounturi de pana la 90% pentru restaurantele locale, excursii in Romania sau vacante peste hotare si o sumedenie de alte oferte la preturi mult mai mici. Printre cele mai "vanate" oferte se numara albirea dentara, epilarea definitiva si tratamentele anticelulitice. 

Cristina Cojanu, Sales & Marketing Manager la www.adulmec.ro spune ca romanii sunt interesati de ofertele la calatorii, in special pentru vacante interne, iar "doamnele sunt interesate de servicii noi la care in mod obisnuit nu au acces".

Cele mai bune vanzari au fost inregistrate de o oferta pentru Albire Dentara cu lampa cu LED, oferta promovata de Fundeal.ro si in urma careia au fost afisate ca rezultate 495 cupoane vandute la pretul de 133 lei, scrie incont.ro.

Printre ofertele cautate de romani se mai afla si sedintele de epilare definitiva, la preturi de 280 de lei, spre deosebire de 1344 de lei precum si pachete de cazare la statiuni montane romanesti.

Doritorii pot plati 85 de lei pentru un mini sejur de doua nopti la Pensiunea Coroana Reginei, aflata in zona Bran-Moieciu.
 
"Dorim sa mentionam faptul ca Adulmec.ro preia exclusiv informatiile publicate de catre website-urile de vanzari de grup. Informatiile nu sunt standardizate sau confirmate si Adulmec nu garanteaza acuratetea lor chiar in conditiile in care exista posibilitatea ca website-urile de vanzari colective sa publice informatii alterate sau influentate de anumite obiective de marketing", mai spune Cristina Cojanu.

#reduceri, #oferte vacanta, #discount, #site reducere , #Romania