Britanicii nu se "inghesuiesc" la un job de 19.000 euro/an. Compania cauta romani interesati

Marti, 04 Februarie 2014, ora 15:16
3310 citiri
Britanicii nu se "inghesuiesc" la un job de 19.000 euro/an. Compania cauta romani interesati

Cetatenii britanici nu s-au aratat interesati sa ocupe un loc de munca platit cu 16.000 de lire sterline (peste 19.000 de euro) pe an oferit de o companie, care in acest context se va indrepta spre Romania, in speranta ca va reusi sa gaseasca un candidat potrivit.

Doar doua persoane si-au depus candidaturile pentru acest loc de munca la compania lui Jason Harris, dar niciuna dintre ele nu era potrivita, relateaza Daily Express, in editia electronica. In plus, una dintre ele a venit cu o ora intarziere la interviu si a parut interesata doar de semnarea documentelor pentru a nu pierde ajutorul social.

Harris crede ca somerii britanici se simt mult prea bine sa traiasca pe spezele statului, incat sa se mai deranjeze sa mai caute locuri de munca.

In acest context, el se asteapta la un interes sporit din Romania si Bulgaria, dar vorbeste cu agentii din toata Europa. "Dupa cea mai profunda recesiune din memoria recenta, multe companii incearca sa isi creasca forta de munca, dar este mai greu decat isi poate imagina cineva", afirma el.

#locuri de munca anglia, #marea britanie romania, #romani Marea Britanie , #Romania