Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bank Leumi Romania: dobanda de 15% la lei si 6% la euro pentru un depozit pe 2 luni

Bank Leumi Romania: dobanda de 15% la lei si 6% la euro pentru un depozit pe 2 luni

Bank Leumi Romania lanseaza un depozit cu dobanda fixa anuala de 15% la lei si de 6% la euro pentru un termen de 2 luni, suma minima de constituire fiind de 1.000 lei, respectiv 500 euro, a anuntat luni banca.

Particularitatea acestui depozit este bonusul de dobanda de 0,10% pentru depozitele in lei si euro constituite de cliente pe parcursul lunii martie.

Astfel, Zefir ofera acestora o dobanda de 15,10% la lei si 6,10% la euro. Banca nu ofera comision pentru deschiderea contului de catre persoanele fizice.


La scadenta, depozitul si dobanda aferenta sunt virate in contul curent al clientului. Depozitele sunt garantate de stat, in limita plafonului comunicat de Fondul de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar. Plafonul, pentru fiecare deponent persoana fizica s-a stabilit, incepand cu data de 15 octombrie 2008, la echivalentul a 50.000 euro.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1848 ori
Citeste mai multe despreBank Leumi dobanda euro depozit