Alcatel Romania coordoneaza filialele din sud-estul Europei

Sambata, 22 Aprilie 2006, ora 08:52
912 citiri

Alcatel Romania coordoneaza incepand din aceasta luna filialele Alcatel din 10 tari sud-est europene: Bulgaria, Grecia, Cipru, Albania, Macedonia, Serbia si Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Croatia si Slovenia.Noul Centru de Coordonare Regionala pentru sud A estul Europei regrupeaza peste 1500 de specialisti in telecomunicatii si tehnologia informatiei si se adreseaza unei piete de aproximativ 70 de milioane de locuitori. La conducerea Centrului Regional se afla Dan Bedros, actualul Presedinte-Director General al Alcatel Romania.

Rolul Centrului de Coordonare Regionala este de a consolida si dezvolta prezenta Alcatel pe pietele emergente din sud-estul Europei si de a extinde experientele pozitive realizate de grupul Alcatel de-a lungul ultimilor ani indeosebi in Romania si in alte tari ale regiunii. Una dintre cele mai dinamice filiale ale grupului multinational Alcatel, Alcatel Romania a realizat o cifra de afaceri cumulata de-a lungul celor 15 ani de activitate in Romania de peste 1.5 miliarde euro. In 2005, vanzarile grupului Alcatel in Romania au depasit 150 milioane euro, inregistrand o crestere de 15% fata de 2004.

Noul centru isi bazeaza strategia pe folosirea competentelor tehnice ale inginerilor din regiune in implementarea proiectelor complexe care vizeaza dezvoltarea infrastructurii de telecomunicatii atat pentru operatorii de telefonie fixa si mobila, cat si pentru domeniile e-government, utilitati publice, energie, transport, securitatea frontierelor si anularea A"discriminarii digitaleA".

A"Cred ca in urmatorii zece aniA" a spus Dan Bedros A"in zona noastra vom inregistra unul din cele mai ridicate ritmuri de crestere economica si progresul tehnologic cel mai spectaculos din Europa; tarile din regiune, ca si Romania, au avantajul ca pot alege cele mai avansate tehnologii disponibile pe piata in acest moment: broadband, UMTS / 3G, IPTV, NGN pentru a mentiona doar cateva; sunt exact tehnologiile in care produsele, solutiile complete si expertiza Alcatel sunt cele mai competitive.Cheia succesului nostru sunt specialistii Alcatel din regiune, care vor materializa oportunitatile oferite de cresterea economica si saltul tehnologic prin cunoastrea nevoilor clientilor nostri si excelentul nivel de expertiza tehnicaA".

www.markmedia.ro

www.directNews.ro - Topul stirilor zilei