Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ALB: Criza internationala nu afecteaza piata de leasing

ALB: Criza internationala nu afecteaza piata de leasing

Piata de leasing este ferita in fata crizei financiare internationale, fiind chiar atractiva in multe tari europene, a declarat Jean-Claude Boloux, presedintele Asociatiei de Leasing Bancar, intr-un interviu acordat Bloombiz.

Potrivit presedintelui ALB, singura ingrijorare in ceea ce priveste piata autohtona de leasing tine de o supraveghere mai buna, precum si de un risk-management mai serios.


Referitor la finantarile imobiliare din Romania, Boloux considera ca ne aflam intr-un blocaj, nu atat din cauza crizei internationale, cat din cauza faptului ca preturile au urcat prea sus.


"Este exact la fel in toate pietele. Cand ridici preturile prea mult, vei ajunge la un blocaj temporar, pana cand preturile vor reveni la valoarea reala iar piata in cauza va deveni mult mai structurata. Este un blocaj de moment, care ar putea afecta primele luni ale anului 2009", a afirmat reprezentantul ALB.

Vezi interviul video cu presedintele ALB, Jean-Claude Boloux

                                                                   Interviu de Andrei Ciltaru.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1269 ori