Afacerile Lindab Romania, sub nivelul din 2009

Luni, 13 Decembrie 2010, ora 14:18
1348 citiri
Afacerile Lindab Romania, sub nivelul din 2009

Lindab Romania estimeaza finalizarea afacerilor pe 2010 usor sub nivelul anului trecut, cand acestea s-au situat la 25 milioane euro, ca urmare a vanzarilor mai scazute de invelitori, sisteme de constructie si sisteme de ventilare, a declarat luni directorul general pe Romania, Andrei Sulyok, relateaza NewsIn.

"Cifra de afaceri Lindab Romania a fost de 25 milioane euro in 2009, iar pentru 2010 estimam o usoara scadere a afacerilor. Valoric, pe piata de invelitori (metal, beton, placa ceramica) am avut vanzari de 116 milioane euro in 2009, iar in 2010 acestea ar putea ajunge la circa 111 milioane euro", a declarat Andrei Sulyok, adaugand ca in 2011 estimeaza o crestere mai mare pe sistemele de constructie si ventilare decat pe invelitori.

Totodata, acesta a precizat ca in 2010 s-a inregistrat o usoara crestere a pretului pentru otel, insa la nivelul firmelor s-a ajuns la o crestere a productiei finite de tigle la 15-20%.

"In prezent, preturile s-au stabilizat. Anul acesta a fost caracterizat de o criza financiara, o criza psihologica la nivelul clientului si a firmelor si o lipsa a proiectelor imobiliare noi.

Piata acoperisurilor in 2010 s-a caracterizat in special pe renovari, cresterea procentului renovarilor fiind de 35-40%. Estimam pentru 2011 pastrarea procentului renovarilor", a mai apus Sulyok.

Cat despre perspectivele anului 2011, oficialul companiei estimeaza ca Lindab se va concentra pe produsele premium, iar investitiile in reteaua de distributie se vor axa pe deschiderea altor unitati, pe langa cele 19 retele existente.

Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Dacă “fiecare gospodină trebuie să știe să conducă statul”, orice bucureștean trebuie să știe să conducă PMB
Lenin a fost un vizionar, iar una din maximele lui, pe care o regasiti in titlu, pare a fi valabila si in Romania zilelor noastre... Aceasta este o radiografie a momentului politic actual, cu...
#afaceri, #lindab, #profit, #romania, #vanzari , #Romania