Afacerile Aviva Asigurari de Viata au scazut cu 17% in S1

Miercuri, 18 August 2010, ora 12:33
1172 citiri
Afacerile Aviva Asigurari de Viata au scazut cu 17% in S1

Aviva Asigurari de Viata a afisat pentru primul semestru un volum de prime brute subscrise de circa 40 milioane lei, in scadere cu 17% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a declarat miercuri directorul general al Aviva Romania, Mihai Popescu, transmite NewsIn.

"Veniturile totale ale grupului Aviva Romania au scazut cu 14% fiind afectate mai ales de reducerea vanzarilor prin canalul bancassurance, in conditiile in care acestea au fost legate de creditele acordate de banci", a mentionat Popescu.

El a adaugat ca un alt motiv al scaderii veniturilor totale este legat de efectul rezilierilor de polite, la care se adauga modificarea modului de calcul a primelor anualizate.

Directorul general al Aviva Romania sustine ca  in dezvoltarea companiilor din Romania, iar in prezent este in curs de marire a capitalului cu inca 7 milioane euro (aproximativ 30 milioane lei).

"Vestea buna pentru noi este ca vanzarile individuale, prin consultanti proprii, a fost in crestere in primul semestru si ne asteptam la o performanta mai buna in al doilea semestru al acestui an", a mentionat Popescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
#afaceri, #asigurari, #aviva , #Romania