Plus Discount a deschis un nou magazin la Dorohoi

Miercuri, 20 August 2008, ora 14:43
3021 citiri
Plus Discount a deschis un nou magazin la Dorohoi

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus a deschis la Dorohoi cel de-al 61-lea magazin din Romania, pentru care a investit 1,5 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis agentiei NewsIn. Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata aproximativa de 1.300 metri patrati, dintre care 1.000 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 73 de locuri de parcare.


Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, cat si produse nealimentare tip 1 (detergenti, cosmetice si hrana de animale). Aprovizionarea magazinului se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. Prezenta retelei Plus la Dorohoi, judetul Botosani, se inscrie in programul de expansiune la nivel national initiat de companie, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.


Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).