Graul romanesc, ajutor alimentar pentru Yemen? ONU ar fi cumparat 105.000 de tone din zona Marii Negre

Miercuri, 06 Iunie 2018, ora 18:00
3641 citiri
Graul romanesc, ajutor alimentar pentru Yemen? ONU ar fi cumparat 105.000 de tone din zona Marii Negre
Foto: CC0 Creative Commons

O agentie din cadrul Organizatiei Natiunilor Unite a cumparat recent o cantitate totala de 105.000 de tone de grau de panificatie care va fi livrat Yemenului, au declarat miercuri pentru Reuters o serie de traderi europeni.

Graul ar urma sa provina din regiunea Marii Negre, cel mai probabil din Romania, si va fi livrat Yemenului in mai multe transporturi ce vor fi efectuate in perioada iunie-august.

ONU asigura ajutor alimentar pentru Yemen, o tara afectata de razboi.

Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite duc de trei ani un razboi impotriva militiilor houthi in Yemen, o grupare siita care in 2014 a provocat exilul Guvernului yemenit sprijinit de Arabia Saudita.

Rebelii houthi controleaza capitala yemenita Sanaa si teritorii vaste in nordul si vestul tarii.

Declansat in martie 2015, razboiul din Yemen s-a soldat cu circa 10.000 de morti si peste peste trei milioane de refugiati in tara cea mai saraca din Orientul Mijlociu.

#grau romanesc Yemen, #grau romanesc ONU , #ONU

Curs valutar

1 EUR = 4.9700 RON

-0.0037

1 USD = 4.5550 RON

-0.0139
  1. Profeție despre viitorul omenirii: România și Polonia, creștere masivă în următorii 30 de ani. "E în interesul strategic al SUA"
  2. Un expert de la Berkeley anunță prăbușirea Rusiei: SUA îl lovesc pe Putin, tăindu-l de la o resursă americană vitală
  3. ANAF vrea să implementeze un sistem fiscal ca în Vest pentru români. Cum va funcționa noul e-Factura pentru persoane fizice și care sunt temerile contabililor
  4. Rețeaua de energie a României, în fața unei schimbări majore. Cine ajunge să plătească pentru dezechilibre și ce soluții avem
  5. O multinațională prezentă în România anunță concedieri în masă. Val de tăieri la nivel mondial
  6. Cea mai impresionantă autostradă din lume, care surprinde prin lățimea ei. Unde a fost construită și câte benzi are VIDEO
  7. O mare putere în panică: Prăbușire a vânzărilor cu 7 miliarde, consumatorii nu mai ”mușcă” momeala
  8. Noi taxe și impozite în România. Anunț teribil de la un fost secretar de stat al Guvernului: „Nu sunt liniștit pentru 2025"
  9. Care este stadiul lucrărilor pe Valea Oltului după aproape o săptămână de la închiderea circulației. Anunțul directorului CNAIR FOTO
  10. Un sat întreg va fi ras de pe fața pământului. În locul său se va deschide o mină de cărbune