Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Arcelor de catre Mittal Steel

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Arcelor de catre Mittal Steel
Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de concentrare economica realizata, la nivel international, de catre Mittal Steel Company N.V, Olanda, prin preluarea controlului asupra Arcelor S.A, Luxembourg, ca urmare a unei oferte publice.Partile implicate in operatiune sunt lideri mondiali in domeniul productiei si distributiei de produse din otel si, la nivelul Romaniei, Mittal Steel, prin societatile la care este actionar, controleaza circa 80% din productia si distributia de produse din otel plate, lungi si tevi, mai putin produse din otel inox.
Autoritatea romana de concurenta analizeaza notificarea tranzactiei propuse pentru a determina efectele si compatibilitatea acesteia cu un mediu concurential normal, pe piata produselor din otel din Romania.

Consiliul Concurentei invita partile terte interesate sa transmita observatii si puncte de vedere in legatura cu modul in care aceasta concentrare economica afecteaza sau poate afecta propria activitate.

Amos News

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 779 ori