Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Serviciile 3G broadband ale Vodafone vor acoperi litoralul

Serviciile 3G broadband ale Vodafone vor acoperi litoralul
Vodafone Romania isi va extinde aria de acoperire a serviciilor 3G broadband pe litoral, oferind promotional cardul de date gratuit, in functie de tipul abonamentului 3G broadband si de perioada contractuala.

Vodafone Romania lanseaza serviciile 3G broadband HSDPA, la viteze de retea de pana la 3,6 Mbps, in statiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinesti, Olimp, Neptun, Cap Aurora, Venus, Mangalia si Vama Veche.

Pana la 30 septembrie 2007, clientii Vodafone Romania vor beneficia si de o oferta promotionala pentru serviciile 3G broadband care include preturi avantajoase la cardurile de date, ajungand pana la zero dolari, in functie de tipul abonamentului ales si de perioada contractuala.

Noile servicii Vodafone 3G broadband sunt disponibile, pe langa litoral, si in alte 23 de orase din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta, Craiova, Ploiesti, Sibiu, Oradea, Targu Mures, Arad, Pitesti, Galati, Braila, Satu Mare, Baia Mare, Bistrita, Bacau, Buzau, Alba Iulia, Turda si Deva.

Serviciile Vodafone 3G broadband permit utilizatorilor viteze de transfer al daVodafoneMare.jpgtelor de pana la 2,8 Mbps, pentru o experienta obisnuita de utilizare. Solutiile de conectare mobila 3G broadband, la viteze de pana la 2,8 Mbps sunt Vodafone Mobile Connect Card 3G broadband (card de date 3G broadband pentru utilizatorii de laptop), Vodafone Smart Modem 3G broadband si Express Data Card, pentru utilizatorii de laptop cu slot PCI Express.

Serviciile 3G broadband - HSDPA sunt disponibile si in roaming, in 24 de tari/teritorii, prin 26 de operatori: Germania, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Franta, Belgia, Austria, Bulgaria, Finlanda, Ungaria, Hong Kong, Elvetia, Olanda, Grecia, Italia, Irlanda, Polonia, Danemarca, Croatia, Israel, Noua Zeelanda, Japonia, Luxemburg si SUA.

Numarul clientilor la serviciul 3G furnizat de operatorul de telefonie Vodafone Romania a ajuns la 400.000 anul acesta. Primele servicii 3G din Romania au fost lansate de Vodafone in 15 aprilie 2005. Raportat la numarul total de clienti ai companiei, clientii 23241719.jpg3G broadband reprezinta aproximativ 5%.

HSDPA (High-Speeed Downlink Protocol Access) este un protocol de telefonie mobila 3G care preconizeaza marirea ulterioare a capacitatii de transfer de date ale retelelor, in functie de necesitatile sporite ale furnizorilor de acces.

Vodafone Romania, o divizie a Vodafone Group Plc., inregistra 8,223 milioane de clienti, la data de 30 iunie 2007. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu divizii in 25 de tari si retele partenere in alte 38 de tari. Vodafone ofera in prezent servicii catre 232 milioane de clienti din intreaga lume.

<b>Bloombiz</b>

(Sursa: <a href=http://www.newsin.ro/ target=_blank>NewsIn</a>)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 997 ori